Onderhoud

Een probleem bij hardhout is dat het door algen en vuil, groen en glad wordt. Dat is jammer, want het topstukje van uw tuin moet er natuurlijk netjes uitzien en moet gebruiksvriendelijk zijn.
A.J. Verduijn heeft nu een prima oplossing voor dit probleem gevonden in een nieuwe, speciaal gepatenteerde borstelmachine. Hiermee kunnen we zonder reinigingsmiddelen of chemicaliën uw vlonder reinigen zonder de houtstructuur te beschadiging.
Wij werken zonder enige vorm van reinigingsmiddelen of chemicaliën; het enige wat wij gebruiken is water. Dus geen schade aan uw kwetsbare planten en/of borders.
De door ons gebruikte borsteltechniek werkt zonder hogedruk en dus blijven uw voegen in tact en kunnen wij ook zachte / kwetsbare materialen behandelen. De kleur van hardhout word opgehaald.
Verhardingen, terrassen, vlonder, steigers, etc. welke al meer dan 10 á 15 jaar niet meer zijn gereinigd zijn voor ons geen probleem, eerder een leuke uitdaging.
Wij behandelen o.a.:
  • Natuursteen
  • Beton
  • Hout
  • Kunststof
  • Rubber tegels
  • Kunstgras
  • En nog veel meer
Houtwerk voor behandeling
Houtwerk na behandeling
Houtwerk na behandeling

REGULIER ONDERHOUD

Het kan voorkomen dat het ene stuk hout eerder aan het einde van de levensduur is dan de andere. Ook komen we vaak bij bruggen tegen dat de bevestigingsmiddelen eerder doorgeroest zijn dan dat het hout vervangen moet worden. hierdoor komen de planken los te liggen en levert gevaar op voor passerend verkeer.
U kunt er dan voor kiezen om direct alles te vervangen of om de verrotte of gebroken planken/gordingen te vervangen en zo de levensduur van het totaal te verlengen. in geval van de bevestigingsmiddelen kan het al afdoende zijn om de planken opnieuw vast te zetten. Wij beschikken over de juiste kennis en praktische instelling om dit op een correcte manier voor u op te lossen.

 

nl_NLDutch